Met de Frisia tulband mix bak je de perfecte tulband volgens het originele recept van Melle Steensma uit 1886. Succes verzekerd!
Het enige dat je hoeft toe te voegen is 250 gram boter, 4 eieren en wat water. Door er 100 - 150 gram zuivere amandelspijs toe te voegen maak je de tulband nog voller van smaak!
Het vermaarde topmerk Frisia was ooit zeer bekend in de Haagse regio om de diverse speciaalwinkels waar voor alles op het gebied van thuis bakken te koop was. Uitsluitend ingrediënten van topproducten zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat deze Frisia producten nog steeds zeer geliefd zijn bij echte fijnproevers. Helaas zijn van het oorspronkelijke assortiment nog slechts de cake, tulband, Haegse kruidkoek en speculaas overgebleven.
De Frisia Tulband kant en klaarmix een echte topper in het Frisia assortiment en wordt door velen het gehele jaar door gebakken. Want waarom zou u deze heerlijke tulband alleen met de feestdagen bakken. Hij smaakt ongeëvenaard in elk jaargetijde.
Tarwebloem (GLUTEN), suiker, rozijnen, citroenrasp, rijsmiddel, oranjesnippers (sinaasappelschil, glucosestroop) en sucade (cedervrucht, glucose, saccharose, isoglucose).
Frisia Tulband kant&klaarmix bevat gluten en sulfiet. Dit product wordt verpakt in een bedrijf waar ook pinda’s en noten worden verwerkt.
© 2024 www.wereldnoten.nl - Powered by Shoppagina.nl